Gartneributikken

Pelargonium-marked
I helgen 15.-16. august vil vi arrangere et Pelargonium-marked i gartneriutsalget. (kl 11-15 begge dager)

* Småplanter
Mange har savnet det å kunne komme i hit i vår/sommer og å få plukke sine småplanter rett fra produksjonen slik som tidligere år. Men pga forhold som ingen rår over har ikke dette latt seg gjennomføre i år. For om mulig å få bøte litt på dette har vi bestemt oss for å ha en Pelargoniumhelg i gartneriet, hvor vi setter ut en mengde merkede Pelargoniumsmåplanter på bordene i planteutsalgsområdet. Her kan kundene fritt selv få gå og velge og vrake mellom flotte småplanter. Og det også til svært gunstige priser!

* Ønskelister
I tillegg vil vi disse dagene også kunne ta imot dine «ønskelister» når du kommer (dersom du har skrevet det), og plukke det til deg inne fra produksjonen. (Forutsetter sjølsagt at vi har salgsplanter av aktuelle sorter der og da.)

* Store morplanter
I tillegg til småplanter vil vi selge på tilbud store overskudds Pelargonium «morplanter» av mange forskjellige sorter i 2 og 3 liters potter. Her kan du virkelig gjøre et kupp.

* Covid 19
Vi må be alle om å følge gjeldende smittevernregler. Dersom vi ser at det i perioder vil bli for trangt mellom menneskene vil vi slippe inn i puljer på ca. 20 personer om gangen.
Velkommen!

 

Potetsalg
Sortene ‘Aksel’ ,  ‘Arielle’ og ‘Cerisa’ selges i 2,5 kg , 5 kg og 10 kg poser.
‘Blå Kongo’ selges i 1,5 kg og 2,5 kg poser. Større kvanta etter avtale.

 

 

 

Åpningstider er lørdager fra kl. 11-15 i tiden framover. Hvis du ønsker kan du gjerne sende oss en sms eller ringe til oss på 986 03 709 og bestille det du skal ha dagen før. Så kan vi lage det klart til deg på forhånd.