Jobbe hos oss

Vil du jobbe hos oss?

Vi søker medarbeider(e) for sesongen 2019, innenfor salg, service, produksjon, dekorering og enkelt vedlikehold. Som medarbeider hos oss må du være fleksibel for å kunne jobbe i de ulike avdelingene. Alt fra butikk, med vareeksponering, dekor og kundebehandling til planteproduksjon i veksthus/gartneri og på frilandsarbeid på gårdsbruket.

Vår bedrift består av et gårdsbruk og et småskala spesialgartneri med utsalg, i hovedsak salg av egenproduserte planter. De to avdelingene jobber svært tett og utveksler arbeidskraft etter behov. Vi er 3 fast ansatte og gartneriet har åpent for salg ca. 9 måneder i året. Vi er i stadig vekst og står foran mange spennende nyheter i bedriften og for de/den rette kan det være muligheter for ansettelse utover sesong 2019.

Vår veksthusproduksjon er ledende i Norge innenfor stort sortsutvalg av småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Vi har til dette en stor plantesamling av Fuchsia og Pelargonium som følges opp hele året. Vår kundegruppe består i stor grad av plantesamlere og plantekjennere fra hele sør Norge, i tillegg til våre lokale kunder. Vi har også produksjon av aktuelle sommerblomster og ampelplanter. I gårdsbruket er det potet- og kornproduksjon. Vi dyrker ulike matpoteter for direktesalg til forbruker fra gartneributikken og industripoteter til Maarud potetgull.

Dersom du ønsker å jobbe hos oss sender du en søknad så snart som mulig og seinest 25. januar 2019. Du som søker må like å jobbe sammen med andre i et til tider hektisk miljø, være løsningsorientert, ha godt humør, sette kunden i fokus og samtidig være opptatt av kvalitet og orden. Du må også kunne jobbe sjølstendig og være åpen for å ta ansvar over arbeidsoppgaver og situasjoner i perioder. Du skriver i søknaden hvilke(t) arbeidsområde(r) du søker og hvor stor stillingsdel du ønsker. Fint om du presenterer for oss hvilke egenskaper du har som du mener vil være berikende for vår bedrift og gjerne også hvilke krav og forventninger du har til oss. Du som søker må ha stor interesse for faget, gjerne inneha stor plantekunnskap og ha relevant bakgrunn. Du må også ha førerkort for bil og gjerne også for traktor og truckførerbevis. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi ønsker å kunne tilby deg en interessant, jordnær og varierende jobb i et grønt miljø.

Søknad med CV sendes helst på epost til post@hagemoplanter.no eventuelt brevpost til Hagemo Planter, Hærnesvegen 356, 2116 SANDER. Spørsmål kan rettes til post@hagemoplanter.no eller telefon: 986 03 709.