Lær å ta høststiklinger av Pelargonium

Stikking av pelargonium237917. august 2015. Lyst til å lære å ta høststiklinger av Pelargonium?

På ettersommer og høst er det alltid mye flotte stiklinger man kan ta av mange planter, slik også på Pelargonium. Det fine er at Pelargonium roter seg lett på denne tiden av året. Kanskje det passer best for deg å overvintre de som småplanter enn som store?


Vi vil nå i nær framtid arrangere to kursdager i gartneriet.

Tema: Lær å ta høststiklinger av Pelargonium.
Du kan velge :

 • søndag 23. august kl: 11-13.30
 • eller torsdag 3. september kl: 17-19.30
  varighet ca: 2,5 timer (inkl. pause)
  pris kr 500
  min deltakere 4 stk pr kveld
  maks deltakere 15 stk pr kveld
  påmeldingsfrist 2 dager før kursdag

  Det blir først en teoridel med fokus på hvordan å skjære stiklinger, valg av potter og hvordan vi lager stikkemediet. Vi ser også på ulike faktorer som påvirker et godt resultat av stikkingen. Etter en liten pause med enkel bevertning, avsluttes kurset med en praktisk del hvor deltakerne skjærer 5 valgfrie stiklinger av våre morplanter. Videre gjennomfører deltakerne i praksis hva de har lært i teoridelen, og får til slutt med seg sine nystukkede Pelargonium hjem.
  Dersom dette er noe for deg sender du oss en påmelding på e-post til post@hagemoplanter.no. I den skriver du ditt navn, e-post og mobilnummer. Skriv også hvilken kursdag du vil være med på.
  (Hvis det blir for få deltakere er det mulig vi kan slå sammen til én dag, skriv derfor opp om den andre kursdagen kan være aktuell for deg eller ikke)
  Har du flere spørsmål ang. dette? Send en e-post.