Aktiviteter

IMGP kopi 4319

Enten du har en stor hage med ditto samling av Fuchsia, eller kun en enkelt Pelargonium i den hvitmalte vinduskarmen, tror vi at du kan oppdage mye som fanger din interesse på våre aktivitetssider. Bli med oss og spre planteglede. Se Aktiviteskalender 2019  for Hagemo Planter her.

Kontakt oss.

Foredrag.

– På forespørsel fra hagelag, foreninger og andre planteinteresserte reiser vi rundt i landet og holder foredrag relatert til Fuchsia og Pelargonium. Ønsker du å bestille foredrag, spørre etter priser eller temadetaljer på foredragene gjør du dette ved henvendelse til post@hagemoplanter.no eller tlf: 98 60 37 09.

Kurs i gartneriet.

Vi arrangerer ulike praktiske kurs i gartneriet. Tema kan foreksempel være ”Overvintring av Fuchsia og Pelargonium”, ”Stiklingsformering”, ”Lag dine egne oppstammede planter”, ”Oppbygging og forming. Lær å lage dine egne prakteksemplar av Fuchsia og Pelargonium.”

Kursene som arrangeres av oss, blir annonsert på vår hjemmeside og invitasjon sendes også til de som abonnerer på våre nyhetsbrev og de som har kundekort her  I samarbeide med hagelag eller foreninger kan det også avholdes andre skreddersydde kurs her, med oss som kursledere. Dersom du har planer eller ønsker om kurs, ber vi om at du tar kontakt med oss for utarbeiding av kursopplegg og utforming av en avtale.

Grupper på besøk i gartneriet.

– Det er populært for lag/foreninger og grupper å legge en organisert tur innom vårt gartneri. Enten med buss eller privatbiler. Dette kan være for handling alene, eller vi kan også legge opp til en guiding eller foredrag i gartneriet dersom ønskelig. Denne håndtering er gratis og det gis rabatt på plantekjøp ved slike avtaler. Slike besøk kan også avtales utenom våre ordinære åpningstider.

Viktig:

–          Det er helt avgjørende at slike besøk avtales med oss på forhånd.

–          Etter inngått avtale sender vi en skriftlig ordrebekreftelse.

–          Gruppenes størrelse bør ikke overstige ca 50 personer.

 

På aktivitetskalenderen vil du kunne følge med på alle våre aktiviteter ute og hjemme. Her finnes bl.a. oversikten over foredrag vi holder i hagelagene, messer og begivenheter vi deltar på, med mer.