Aktivitetskalender 2019

(Med forbehold om feil. – Kalenderen oppdateres fortløpende gjennom sesongen.)

 

 

16.februar 2019 lørdag
Sesongåpning/Åpningsdag. (Vi vil ha lørdagsåpent i perioden framover)
Denne lørdagen åpner vi i Gartneributikken for salg av blant annet småplanter av Fuchsia og Pelargonium, jord, gjødsel, frø mm. Følg med på hjemmesiden for nærmere annonsering, tilbud og plantetilgjengelighet.

 6.mars 2019 onsdag
Vi holder foredrag hos Furuset Hagelag, med tema «Dyrking og stell av Pelargonium, og framvisning av bilder av ulike sorter».
Start kl: 19.00 Sted: Furuset Skole, Furusetveien 15, OSLO
Hvis temperaturen tillater, vil det bli salg av småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Det er mulig å bestille planter for avhenting på møtet. (bestillingsfrist 1.mars)

14. mars 2019 torsdag
Vi holder foredrag i fellesmøte hos Hagelagene Løten og Stange, med tema «Pelargonium».
Start kl: 19.00 Sted: Stange bibliotek, Skolegata 1, STANGE
Det vil bli salg av småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Det er mulig å bestille planter for avhenting på møtet. (bestillingsfrist 9.mars)

 18.mars 2019
Åpent 6 dager i uken.
Salgsesongen starter for fullt hos oss. Åpent fra mandag til lørdag.

 20. mars 2019 onsdag
Vi holder foredrag i fellesmøte hos Hagelagene Borge, Sarpsborg og Onsøy, med tema «Dyrking og stell av Fuchsia og Pelargonium».
Start kl: 18.30 Sted: Roald Amundsens Minne, Framveien 9, TORP
Det vil bli salg av småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Det er mulig å bestille planter for avhenting på møtet. (bestillingsfrist 15.mars)

2. april 2019 tirsdag
Vi holder foredrag hos Ski Hagelag, med tema «Dyrking og stell av Pelargonium».
Start kl: 19.00 Sted: Ski menighetshus, Kirkeveien 1, SKI
Det vil bli salg av småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Det er mulig å bestille planter for avhenting på møtet. (bestillingsfrist 27.mars)

6. – 7. april 2019 lørdag kl 10-16 og søndag kl 12-16
I år ønsker vi å sette småplantene skikkelig i fokus og legger opp til en aktiv vårhelg i gartneriet.
Vi vil blant annet presentere årets nye Fuchsia- og Pelargoniumsorter, demonstrere stiklingsformering og beskjæring/forming av Fuchsia og Pelargonium.
– Det vil være åpent for spørsmål og mye rådgivning.

18. -22. april 2019
Påskehelg
Vi har åpen Gartneributikk i påsken også i år. Det vil blant annet være gode tilbud på Fuchsia og Pelargonium. Gjør som mange andre og legg påsketuren innom oss for å fylle på med småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Se åpningstidene for alle påskedagene her.


28. april 2019 søndag
Fra og med i dag har vi åpent også søndager.

10. mai 2019 fredag
Handledag i gartneriet for alle Hageselskapets medlemmer.
Minus 10-50% i rabatt på planter. Alle tilbud vil legges ut på vår hjemmeside/gartneributikken i forkant og det sendes kundebrev-påminnelser.

Dette er den årlige salgsdagen vi har spesielt for Hageselskapets medlemmer. Kom sammen med gode venner eller alene. Det spiller ingen rolle, så lenge du har medlemskortet ditt med.
– For å oppnå rabattene MÅ gyldig personlig medlemskort i Hageselskapet framvises.
– Tilbudet gjelder hele dagen, fra kl 10-20.

5. juni 2019 onsdag
Vi holder foredrag hos Vestre Toten Hagelag, med tema «Dyrking og stell av Fuchsia og Pelargonium». Start kl: 19.00
Sted: Ås menighetssenter, Svein Erik Strandlies veg 10, REINSVOLL

– Det vil bli plantesalg. Blant annet småplanter av Fuchsia og Pelargonium. Og andre spennende/aktuelle planter fra gartneriet, slik som svarte petunia, kjempeverbena og duftheliotrop. Det er mulig å bestille planter for avhenting på møtet. (bestillingsfrist 2.juni-19)

16. juni 2019 søndag
Hagemarkedsdag på Kjos.
Også i år deltar vi på markedet i Hagen på Kjos i Ullensaker. Arrangement i samarbeid med Ullensaker Hagelag, se mer på deres Facebookside her.
Vi vil delta med salgsstand. Fra kl 11-16
I hovedsak med Fuchsia og Pelargoniumplanter fra vårt store sortiment. Men også andre aktuelle planter fra eget gartneri, slik som spennende urter, stauder og sommerblomster vil vi ha med.
Det er mulig å bestille planter/varer for avhenting på standen. (bestillingsfrist 11. juni-19)

22. – 23. juni 2019 Lørdag og søndag
En helg i gartneriet med fokus på Fuchsia og Pelargonium.
Dette har blitt et populært arrangement hos oss og vi gjentar det i år.
Det blir ‘drop in’ gratis foredrag og demonstrasjoner gjennom dagene med aktuelle tema innen Fuchsia og Pelargonium. Dessuten blir det ulike tilbud på planter og tilbehør i denne sammenheng. Følg med på Facebookside og hjemmeside for oversikt.
I utgangspunktet skjer foredragene utendørs, men ved regn eller krevende vær blir det innendørs. NB. Drop in aktivitetene er beregnet på enkeltpersoner og smågrupper under 10 personer. Er dere en gruppe på 15 personer eller flere (eksempel et hagelag på tur) må vi ha påmelding seinest ei uke i forkant, men det er fortsatt gratis.

29. juni 2019 lørdag
Hagefestival i landsbyen Dokka
Arrangør: Nordre Land Hagelag. Se deres facebookside
Vi vil delta med salgsstand på Dokka. Fra kl: 10-15
I hovedsak med Fuchsia og Pelargoniumplanter fra vårt store sortiment. Men også andre aktuelle planter fra eget gartneri, slik som kjempeverbena, div urter, svarte Petunia  og ‘Blå Kongo’ potetplanter vil vi ha med.
Det er mulig å bestille planter/varer for avhenting på standen. (bestillingsfrist 23. juni-19) Med forbehold om plass i bilen.

7. september 2019 Lørdag
Kom og lær om overvintring av Fuchsia og Pelargonium!
– Lørdag 7. september er siste ordinære åpningsdag hos oss i sommer, og i den anledning ønsker vi å dele med oss av vår erfaring med hvordan vi overvintrer våre Pelargonium og Fuchsia. Da kan du komme i gartneriet og få masse tips og råd for overvintringen av dine planter. Hold ikke igjen på spørsmålene denne dagen!
– Vi vil ha informasjonsrunder hvor du kan høre oss snakke om dette, svarer på spørsmål og hvor vi viser fram og demonstrerer med våre planter i veksthuset. Aktivitetene starter ved 3 ulike klokkeslett i løpet av dagen: kl. 11, kl. 12.30 og kl. 14.
– Det er ikke påmelding til dette arrangementet og det koster heller ingen ting å delta.
– Det vil bli mulig å kjøpe seg litt enkelt å bite i, kaffe og annet drikke.
– Vi håper riktig mange har anledning til å ta turen innom denne siste ordinære åpningsdag i sommer. Det vil bli mulig å kjøpe småplanter av Pelargonium og annet fra gartneributikken da den er åpen som vanlig denne dagen.