Ukategorisert mette  

Forhåndsbestill Fuchsia og Pelargonium.

31. januar 2016. Vi tar nå i mot forhåndsbestillinger på småplanter av Fuchsia og Pelargonium for første halvår 2016. IMGP4105Ønsker du å gjøre det, er det en stor fordel for deg å sende oss din liste så tidlig som mulig for å sikre deg dine ønsker. Vi fordeler de bestilte plantene etter tidspunkt på mottatt bestilling, enten plantene skal hentes her i gartneriet i mars, på hagemessa i april eller på et hagearrangement i juni.

Sjøl om vi har de fleste sortene tilgjengelig igjennom hele salgssesongen vil det alltid være enkelte som kan være midlertidig utsolgt. For at du skal være sikker på å få kjøpt flest mulig av dine planteønsker når du kommer hit til gartneriet for å handle, kan du sende oss en ønskeliste på forhånd. Vi plukker da planter til din liste fortløpende, og sender deg så en e-post når de fleste er leveringsklare så slipper du å kjøre bomtur. (koster ikke ekstra)
Størst sortsutvalg av Fuchsia og Pelargonium er det fra ca midten av april til utgangen av mai.

Vi har ikke noe eget bestillingsformular for bestillinger, men send oss en helt vanlig e-post med:
– planteslag og sortsnavnene du ønsker, satt opp alfabetisk.
– ditt navn og kontakt info, (e-post OG mobiltelefonnummer.)
– samt når og hvor du ønsker å hente plantene.

Det er viktig å merke seg at vi ikke sender planter i posten. Men at vi kan ta med planter for levering i forbindelse med reiser og foredrag vi har rundt omkring i landet. Se vår aktivitetskalender.
Den store majoriteten av bestillingene hentes her i gartneriet og på hagemessen på Lillestrøm.
NB: man trenger ikke å forhåndsbestille, man kan sjølsagt også bare komme til gartneriet i åpningstidene og plukke direkte fra veksthusbordene og handle sine planter i ro og mak.