Aktuelt

Plantemarkedsdager
Fredag 11. og lørdag 12. har vi plantemarked utenfor Gartneributikken hos oss. Da kan du komme innom og handle direkte av oss uten forhåndsbestilling i nettbutikken. Åpningstid 9-16 begge dager.
* Vi rydder opp i overskuddplanter fra nettbutikksalget. Blant annet selger vi planter som er for store for å pakkes og sendes i posten. Disse er ypperlige til å plante rett opp i større potter. Det er masse planter å velge i. Vi selger også ut store morplanter av Fuchsia og Pelargonium. Stauder fra fjorårets produksjon i større potter vil også være for salg; Hosta og ulike gras (stauder). Av året stauder kan du velge mellom 17 ulike alunrot-sorter. Dette er en mulighet for å skaffe seg mye planter for pengene, og mulighet til å finne seg godbiter, kanskje spesielt blant Pelargoniumene. planteliste til markedet i juni
* Det blir «Lykkeposer» med flotte Fuchsia klare til å puttes i potter, ampler og baskets. Vi pakker mange «Lykkeposer» på forhånd, men de kan selge tomt i løpet av dagen uten at vi får fylt fler før neste dag. Så skal du sikre deg må du bestille på forhånd på epost. Kun gyldig med svar tilbake. (Bestillingsfrist kl 12 dagen før henting)
* I tillegg kan du kjøpe ulike typer jord og gjødsel. Vi vil også sette fram noe tilbehørsvarer.
* Rent praktisk er markedet lokalisert utenfor porten. Varene vil stå i traller under åpen himmel i en åpen løsning. Du vil altså ikke kunne komme inn på gartneriutslagets område, og det betyr også at dersom det regner vil man måtte ha riktig tøy på. Paraply/regnfrakk kan være påkrevet. Du plukker direkte av våre traller. Det hele baserer seg på sjølplukk og skal du ha konkrete planter (eks: spesifikke sorter Fuchsia og Pelargonium) må du fortsatt bestille de i nettbutikken seinest kl 12 dagen før, Dette for at vi skal kunne finne de fram til deg før du kommer. Vi har ikke mulighet til å plukke ønsker fra produksjonen under markedets gang.
* Du finner planter i følgende plantegrupper for salg disse dagene; -Fuchsia, -Pelargonium, -stauder, -sommerblomster, -urter og grønnsaksplanter.
* Vennligst observer at vi ikke har produksjon av store planter i år. Kun planter i 6,3 cm potter som er laget for å sendes i posten (nettbutikken). Så du finner feks ikke store ampler med Petunia eller andre sommerblomster enn de småplantene du ser i nettbutikken.
Du vil se aktuelle og oppdaterte priser, tilbud og utvalg ved å gå inn på vår hjemmeside https://hagemoplanter.no/
Covid 19
Korona situasjonen gjør at dette vil være det nærmeste vi kommer åpen butikk i sommer. Ikke alle er vaksinert, og vi må fortsatt følge smittevernregler. Pandemien er ikke over. Alle kunder må benytte munnbind, og ellers sprite hender og holde god avstand til andre ved handling hos oss disse dagene. Vi vil med hjelp av vakthold regulere dersom det blir for mange biler / kunder ved å stenge avkjøringen slik at det ikke kommer inn fleire før det har reist noen. Vi vil ha lange åpningstider slik at folk har mulighet til å fordele seg over mange timer. Det vil være maksimum antall kunder/personer i området og vi oppfordrer til å bare komme inn de personene som skal handle.
NB. Vi har ikke toalett-fasiliteter for kunder disse dagene.
Utover dette er Gartneriutsalget er stengt.

Følgende gjelder; Du kan bestille varer fra vårt sortiment i Nettbutikken og få de tilsendt som pakke i posten, eller hente de sjøl her på parkeringen utenfor gartneriet.

Henting må skje etter avtale, og utlevering skjer på fredager mellom kl 11 og 16. Bestillingsfrist seinest kl 15 dagen før henting.
NB: Når du bestiller i Nettbutikken, vil det bli tillagt frakt i kassa. Denne frakten fjerner vi når du har hentet varene dine her. (Ved bestilling for henting her gjelder ikke minstebestilling.)