Ukategorisert mette  

Julegaver til deg sjøl og andre

2.desember 2015. IMGP7759Det første adventslyset er tent, og vi har begynt å åpne lukene i adventskalenderen. Det betyr nok at juleforberedelsene er godt i gang hos de fleste, og det er de også hos oss i julebutikken. Her finner du nå en mengde gaveideer både til deg sjøl og andre. I år har vi i tillegg til de populære produktene fra i fjor også tatt inn mange nye produkter :

  • Julekaffe og jule-te er nye produkter hos oss i år. Ypperlig som en enkel vertinnegave i førjulstiden vi er inne i, eller rett og slett unn deg selv litt god varm drikke.
  • Håndlaget sjokoladekonfekt er alltid en smaksopplevelse. IMGP7789I år har vi tatt inn noe så eksklusivt som lokal sjokoladekonfekt for salg i julebutikken. Disse utsøkte varene kommer fra Kvarstad gård i Ringsaker hvor de lager egen konfekt med sjokolade av høy kvalitet.

  • Fra Odalen. Som i fjor selger vi – honning fra Galterud, – fuglenek fra Slåstad, – matpoteter fra egen gård, «Odalskalenderen» -kalenderen med historiske bilder fra Odalen, utgitt av Odal Slektshistorielag.

  • Saft, most, syltetøy, lakris, norske drops, engelsk fudge, hagebøker, juleblomster, sennep, marmelade, fransk limonade og mye mye mer.

Da sees vi i julebutikken!