Kurs

Fikk du ikke vært med på overvintringskurset vi arrangerte tidligere i høst?
Etter ønske fra flere setter vi nå opp et ekstra kurs i overvintring av Fuchsia og Pelargonium i gartneriet. Dato blir denne gang søndag 9. oktober 2016.

-Kurset er i første rekke tenkt for de som har lyst til å forsøke seg på overvintring av Fuchsia og Pelargonium, men som kanskje føler at de trenger å lære litt mer først. Kanskje du kan få enda større og flottere planter neste år?
På dette overvintringskurset vil du få med masse råd og tips. Her er ingen spørsmål for små eller for store, her tar vi tak i utfordringene du har med overvintring og prøver å sette fokus på hva som skal til for å lykkes.

-Enten du er helt fersk eller har holdt på med Fuchsia og Pelargonium i flere år så håper vi at dette kurset kan være noe for deg. (Har du spørsmål om andre planter, gi en beskjed ved påmelding kan vi se hva vi får til.)

Tema: Lær overvintring av Fuchsia og Pelargonium
Dato:    søndag 9. oktober kl: 11-13.30
varighet:     ca: 2,5 timer (inkl. pause)
pris:              kr 500
minimum deltakere: 5 stk
maksimum deltakere: 12 stk
påmeldingsfrist: Onsdag 5.oktober

Gjennomføring:
Det blir først en teoridel hvor vi ser på de ulike plantenes behov og krav for vinteren og hva man kan tilby dem i et frossent vinterland. Fuchsia er Fuchsia – men Pelargonium er kanskje ikke bare Pelargonium?
Det blir gjennomgang av ulike faktorer som påvirker resultatet av overvintringa. Overvintringsplass, lys, vann, temperatur … Det blir rom for mange spørsmål og forklaringer.
Vi vil demonstrere høstskjæring (klipping) og gi masse tips og råd.
Etter en liten pause med enkel bevertning vil vi avslutte kurset med en praktisk del hvor deltakerne får utdelt en «demo-plante» som de skal skjære/klippe og klargjøre for vinteroppbevaring med bakgrunn i det de har blitt vist i teoridelen.

Dersom dette er noe for deg sender du oss en påmelding på e-post til post@hagemoplanter.no. I den skriver du ditt navn, e-post og mobilnummer.

Har du flere spørsmål ang. dette? Send en e-post.

fredag 7.oktober vil vi sende svar og tilbakemeldinger.