«Lykkepose» Pelargonium

Utlevering utenfor gartneriet etter avtale torsdag 13. og fredag 14. mai kl 11-16 begge dager.

Vi rydder i store og små Pelargonium-småplanter i gartneriet og siden det var så vellykket med «Lykkeposer» med Fuchsia i fjor har vi nå bestemt oss for å pakke Lykkeposer a 10 forskjellige Pelargoniumsorter. (Altså en pose inneholder 10 ulike sorter, men noen poser kan ha likt innhold.) Alle våre Pelargoniumsorter kan dukke opp i disse posene.

Småplantene vi putter i disse posene trenger en topping og en større potte. (Alle leveres i 6,3cm potter) Og vil være et funn for deg som ønsker både en plante og noen stiklinger du kan drive fram til flere planter. Eller gi bort til en venn.

Pris er kr 495,- for første pose og kr 400,- pr pose du kjøper i tillegg til denne. (Dette gir ca 50-70 % avslag av ordinære priser, som du kan se i nettbutikken)

Slik gjør du:
 

 • Du må forhåndsbestille dine antall poser på epost til post@hagemoplanter.no
  og vi må bekrefte denne. (Bestillingsfrist onsdag 12.mai kl.15)
   
 • Emne på epost: Lykkepose Pelargonium
   
 • Skriver ditt navn.
   
 • Skriver hvor mange poser du vil kjøpe.
   
 • Skriver hvilken dag og ca klokkeslett du kommer og henter her.
   
 • Betaling skjer med kort her i vår terminal når du henter.

Info om Lykkeposene:
– Vi plukker posene på forhånd og vi bestemmer innholdet. Du kan ikke endre innholdet i posen. Du må kjøpe de slik vi har pakket de. Posene kan inneholde småplanter av alle mulige av våre Pelargoniumsorter. Posene inneholder 10 ulike sorter, men flere poser kan være like.