Nettbutikk

Nettbutikken avsluttes
Nettbutikken til Hagemo planter, avsluttes den 31. mars 2023.

Ting forandres hele tiden og nettbutikken vår var i en periode med pandemi og restriksjoner en svært god salgskanal for våre egenproduserte småplanter. Nå har ting gått mer tilbake til det normale. Og etter at vi i 2022 hadde salg fra både gartneributikk og nettbutikk, vil vi fra 1.april 2023 gå tilbake til å kun selge fra vår egen gartneributikk, messer og markeder igjen.

NB: Siste bestillingsdag i nettbutikken blir derfor søndag 26.mars og siste sendingsuke fra nettbutikken blir uke 13. (Eventuelt uke 15 dersom kulden henger i.)

Etter en energikostnadskrevende vinter med påfølgende mars-kulde har vår produksjon av småplanter blitt seinere i år og det betyr beklageligvis at ikke alle våre Fuchsia-sorter vil komme for salg i nettbutikken før vi stenger den. Alle planter som vi regner med at kan sendes i uke 13 vil bli gjort tilgjengelige for bestilling i nettbutikken i uke 11. (Omkr. 15.mars)

Småplantesalget hos oss fortsetter med sesongåpning på Hagemessen på Lillestrøm etter påske og videre i fra Gartneributikken her hjemme.

Vi håper at alle som har abonnert på våre nyhetsbrev i nettbutikken, og som fortsatt ønsker informasjon fra oss, går inn på vår hjemmeside og abonnerer på våre nyhetsbrev der

I løpet av de 5 korte årene med nettbutikk har vi fått tusenvis av nye kunder rundt om i hele landet. Vi takker for at dere har støttet opp om vår salgskanal i de krevende åra med pandemi. Uten dere hadde det ikke gått. Nå håper vi at dere har mulighet til å følge med oss tilbake til Gartneributikken, Hagemessen eller til et marked vi besøker. Hyggelig hvis du titter innom oss i åpningstidene.

Bruk vår hjemmeside videre:

  • Vår aktivitetskalender for 2023. Kanskje kommer vi forbi der du holder til, slik at du eventuelt kan komme og handle av oss?
  • Følg med på våre plantesortiment, blant annet av Fuchsia og Pelargonium
  • Åpningstider i Gartneributikken.
  • Tilbud, kurs og aktiviteter.
  • Med mer.

Vennlig hilsen
Stig og Mette
Hagemo Planter