Nettbutikk

NettbutikkPakke i post

 

Er du en av de som har ønsket å bestille Pelargonium og Fuchsia av oss og få tilsendt i posten? Nå er det straks en realitet! Vi jobber i disse dager med ferdigstilling av nettbutikken. Du vil finne linken til den her på hjemmesiden. Det er fortsatt noen avtaler og litt finpuss som skal på plass før den endelig kan legges ut for bestilling av planter. Når dét skjer vil vi annonsere det i alle våre kanaler; hjemmeside, facebook og Instagram. Dersom du abonnerer på våre nyhetsbrev eller har kundekort hos oss vil du også få tilsendt informasjon på epost.

Vi kan ikke si eksakt dato men håper det blir før den 15. april.

Så snart faren for frost under transport er over, åpner vi for handel og sending. Vi regner med å kunne starte med sending i april.

Fram til nettbutikken åpner for bestillinger kan du gå inn på våre alfabetiske lister av Fuchsia og Pelargonium her på hjemmesiden og sjekke ut sortimentet. Her finner du sortsnavn og bilder. Klikker du på disse får du opp beskrivelser av sorten.

(MERK: dette er ikke bestillingslistene. Bestillingslistene vil legges ut seinere og tilpasses tilgjengeligheten av de ulike sortene til enhver tid.)

Liten plante Fuchsia 4348